CRM 2015 - Microsoft Dynamics Reporting Extentions Kurulumu (Install Microsoft Dynamics Reporting Extentions)

CRM 2015 kurulumu için indirdiğiniz klasöre gidip SrsDataConnector klasorü altındaki  SetupSrsDataConnector.exe dosyasını Run as Administrator olarak açınız.




Welcome to Microsoft Dynamics CRM Reporting Extentions Setup sayfasında,Kurulum'un en son yükleme dosyalarına sahip olduğundan emin olmak için Get updates for Microsoft Dynamics CRM seçeneğini tıklatmanızı öneririz ,seçeneğini seçelim.Next e tıklayalım.


License Agreement sayfasındaki bilgileri inceleyin; lisans sözleşmesini kabul ederseniz I accept this license agreement onay kutusunu seçin ve ardından I Accept 'i tıklatın.


Specify Configuration Database Server sayfasında, kurulumu yapacağımız database i seçelim. Next 'e tıklayalım.


Specify SSRS Intance Name sayfasında , SSRS Intance ını seçelim.Next 'e tıklayalım.


Select Installation Location sayfasında, varsayılan konumu kabul edin veya farklı bir dosya yükleme konumu girin ve ardından Next 'i tıklatın.


System Checks sayfasında, başarılı bir yükleme için tüm gerekenlerin ve önerilenlerin özeti gösterilmektedir. Yüklemenin devam edebilmesi için başarısız olunan testlerin düzeltilmesi gerekir. Düzeltilmesi uzun sürecek bir sorun varsa, Kurulum'u bu noktada iptal edin, sorunu giderin ve sonra Kurulum'u yeniden başlatın. Tüm hataların giderilmesi gerekir. Herhangi bir hata görüntülenmezse veya yalnızca uyarılar görüntülenirse, yükleme işlemine devam edebilirsiniz. Bu işleme devam etmek için,Next 'i tıklatın.


Service Disruption Warning sayfasında .kurulum sırasında duracak yada restart olacak servis bilgileri görüntülenir.Devam etmek için Next 'i tıklayın.


Ready to Install CRM Reporting Extentions  sayfasını gözden geçirin ve mevcut hataları gidermek için Back 'i tıklatın. Devam etmek için hazır olduğunuzda  Install 'u tıklatın.


Kurulum başarıyla tamamlandığında, Microsoft Dynamics CRM Reporting Extentions setup completed sayfası görüntülenir.Finish 'i tıklatın.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder